5 veckor GRATIS Tennisskola

Nu kör vi Gratis Tennisskola för andra året!
Förra året testade provade vi att köra en gratis tennisskola vilket blev en stor succé. I år storsatsar klubben och erbjuder ytterligare 5 veckors gratis tennisskola. Inte mindre än 50 träningspass med tränare och banhyra ställer klubben upp med. Bollar, rack och tennisskor får deltagarna låna gratis.

Denna satsning är superunik, aldrig tidigare har en tennisklubb erbjudit en gratis tennisskola under en så här lång period.

Tennisskolan arrangeras helgfria vardagar mellan 2 juli och 3 augusti. Deltagare i åldersgrupperna 6-12 år erbjuds träning mellan 10.00 – 11.00 och deltagare i åldersgrupperna 13 – 19 år spelar mellan 11.00 – 12.00.

Denna satsning är en del av klubbens Drop-in-verksamhet vilket innebär att verksamheten är helt gratis, utan medlemskrav och utan prestationskrav. Deltagarna väljer själv vilka dagar de vill vara droppa-in för att lära sig spela tennis. Viktigast är att ha kul!

Ödåkra Tennisklubb utbildar enligt Happy-metoden som syftar till att göra det både enklare och roligare att lära sig spela tennis. På första nivån spelar vi på en mindre yta och med en röd boll som går 75 % långsammare än en vanlig gul tennisboll. Detta är viktigt eftersom det hjälper spelaren att få till rätt teknik.

Är större sällskap intresserade av att komma till klubben som exempelvis fritids så ser vi gärna att klubben kontaktas först då vi är begränsade till 24 spelare per lektionstimme.

Det blir spel både inomhus och utomhus beroende på väder och det krävs ingen föranmälan utan det är bara till att dyka upp med ett glatt humör.

NYTT FÖR sommaren 2018!
De som deltar i sommarens tennisskola erhåller ett fritidsmedlemskap (värde 100kr) som gäller året ut.  Medlemskapet innebär att individen blir försäkrad under sitt utövande. Försäkringen gäller även under Tennisfritids som arrangeras v44 samt ger  individen möjlighet att under sommaren hyra klubbens tennisbanor till medlemspris.

OBS!
Missa inte Tennisfritids, veckorna 24 – 26: