Tennisfritids 2020

TennisfritidsTM har blivit en dundersuccé och ett av klubbens återkommande arrangemang. TennisfritidsTM arrangeras tre gånger om året.
Tiden är mellan 08.00 – 12.00. Under dessa fyra timmar så spelar vi bland annat tennis, men vi provar även på andra racketsporter och lekar.

Under TennisfritidsTM får barn och ungdomar prova på Happy-metoden, en utbildningsmetod uppkallad efter klubbens maskot Happy. Syftet med metoden är att göra det både roligare och enklare att lära sig spela tennis.

Tennisrack är inte ett måste eftersom klubben har rack som man kan låna. Tag med tennisskor för verksamhet både inne och ute, vattenflaska och ett glatt humör!

Vi arrangerar TennisfritidsTM följande veckor:
Sportlovet – vecka 8
Sommarlovet – veckorna 25 – 27
Höstlovet – vecka 44

Ödåkra Tennisklubb har arrangerat TennisfritidsTM sedan 2008.

Diplom
Alla deltagare får diplom.

Frukost ingår!

Deltagaravgift och Fritidsmedlemskap
Deltagaravgiften är 100 kr/dag och betalas på plats i receptionen innan första aktiviteten. De som bokar sig för flera dagar betalar för samtliga dagar före första dagens aktiviteter.
Alla deltagare erhåller ett Fritidsmedlemskap vilket är ett personligt medlemskap i Ödåkra Tennisklubb. Medlemskapet innebär att viss försäkring ingår vid deltagande av Tennisfritids som arrangeras av Ödåkra Tennisklubb. Medlemskapet gäller endast året ut!

Bokning krävs!
Bokning sker via mail till info@odakratennis.se. Vi behöver följande information från er: Barnets förnamn, personnummer (10 siffror!), vilka dagar hen vill delta och eventuellt allergi.
Vid frågor, vänligen ring: 042 – 20 51 60.

Mer information
Mer information finner du under kalendariet på hemsidan.

Plats
Ödåkra Sporthall
Fleningevägen 65
254 75 Ödåkra