Tennisfritids 2024

TennisfritidsTM har blivit en dundersuccé och ett av klubbens återkommande arrangemang. TennisfritidsTM arrangeras tre gånger om året.
Tiden är mellan 08.00 – 12.00. Under dessa fyra timmar så spelar vi bland annat tennis, men vi provar även på andra racketsporter och lekar.

Under TennisfritidsTM får barn och ungdomar prova på Happy-metoden, en utbildningsmetod uppkallad efter klubbens maskot Happy. Syftet med metoden är att göra det både roligare och enklare att lära sig spela tennis.

Tennisrack är inte ett måste eftersom klubben har rack som man kan låna. Tag med tennisskor för verksamhet både inne och ute, vattenflaska och ett glatt humör!

Vi arrangerar TennisfritidsTM följande veckor:
Sportlovet – vecka 8
Sommarlovet – veckorna 25 – 27
Höstlovet – vecka 44

Ödåkra Tennisklubb har arrangerat TennisfritidsTM sedan 2008.

Deltagaravgift 
Deltagaravgiften är 100 kr barn/dag och betalas på plats innan första aktiviteten. Betalningen kan göras på klubbens swish nr: 123 037 05 77 (barnets namn) , eller kontant. I detta ingår frukost som serveras vid ca. 9.30.

Bokning krävs!
Bokning sker via mail till info@odakratennis.se. Vi behöver följande information från er: Barnets förnamn, personnummer (10 siffror!), vilka dagar hen vill delta och eventuellt allergi.
Vid frågor, vänligen ring: 073 20 51 533 .

Anmälan är bindande

Mer information
Mer information finner du under kalendariet på hemsidan.

Plats
Ödåkra Sporthall
Fleningevägen 65
254 75 Ödåkra