Gul nivå

Gul nivå är Happy-metodens sista nivå. Nu har spelaren lärt sig grunderna och kan spela tennis. Nu handlar det om att utveckla sin tennis och kunna hantera både framgångar och motgångar på ett bra sätt. På denna nivå lär sig spelaren att analysera och fokusera. Man lär sig:

Att analysera sig själv och sitt spel
Analysera andra spelare/motståndare
Utveckla sin tekniska färdighet, och
bli mer förberedd på match!

Ett tydligt syfte med Gul nivå är att spelaren lär sig att tänka tennis samtidigt som spelaren utvecklar och förfinar sin tennis och blir mer förberedd på match!Hjälpmedel: Vinnarcoachen (en handbok)

Vinnarcoachen
Vinnarcoachen är en ”levande” handbok som hjälper dig till framgång. Levande på det sätt att boken ständigt utvecklas, men framförallt för att den även består av ett antal analysredskap som spelaren kan använda sig av för personlig utveckling. Handboken är till 100% individanpassad och kan vara till stor hjälp för alla som besitter baskunskapen och nu vill ta sin tennis till nästa nivå.

Kanske är spelarens mål att vinna Wimbledon, eller tränar spelaren på motionsnivå och har som största mål att vinna över sin sparringparterner i Happy Sprint eller Ödåkra KM. Oavsett vilket personligt mål spelaren har med sin tennis, är denna handbok ett bra redskap för att uppnå målen.
Pris är 150 kr.

TÄVLINGSSPELARE
När man har kommit till gul nivå är det några som vill satsa mot en elit-nivå. På denna nivå behöver man arbeta mycket nära sin tränare och då är Vinnarcoachen ett utmärkt redskap. Förutom de fasta gruppträningarna kommer man att behöva komplettera med privatlektioner, sparringträning och egen kompletterande träning för att förbättra sina resultat. Ta hjälp av din grupptränare så hjälper vi dig på med att ta fram en individanpassad utvecklingsplan. Vi hjälper till med privatlektioner, att finna sparringpartners både i och utanför klubben, och kan även hjälpa till med finansiering. Tillsammans kan vi nå hur långt som helst, det är bara du själv som sätter begränsningarna!

Utdrag ur boken Vinnarcoachen
Det har skrivits att denna handbok riktar sig till dem som vill något med sin tennis.
Jag vet att vägen till framgång går genom teknisk förmåga, en god fysik och en positiv mental inställning. Denna handbok ett utmärkt redskap som du kan använda dig av för att uppnå detta, och då är samspelet mellan spelare och tränare av yttersta vikt.
Som medlem av Familjen ÖTK har du alla möjligheter att lyckas. Det är bara du själv som bestämmer hur långt du vill nå. Vi kommer att göra allt för att du ska få möjlighet att nå dina drömmar. Tillsammans kan vi vinna!

Kenth Gustafsson
Chefstränare
Ödåkra Tennisklubb