SPONSORER

Öresundskraft
Öresundskrafts vision ”Energi för en bättre värld, Kraft för regionen” är mer än ord. Fyra femtedelar av fjärrvärmen vi producerar kommer från restvärme, restavfall och biobränsle. Det är klok resurshushållning. Vi tillhandahåller fordonsgas för minskade utsläpp. Vi stödjer småskalig elproduktion, driver på introduktionen av elbilar, erbjuder smarta energilösningar och investerar i lokal vindkraft. Och vi utvecklar effektivare produktion och distribution av värme och el. Med 400 medarbetare ser vi till att 260.000 kunder får el, fjärrvärme, naturgas, fjärrkyla, bredband och servicetjänster. Allt för en livskraftig Öresundsregion.
Läs mer: Öresundskraft

Akantus Inredningar
Akantus Inredningar ligger på Gasverksgatan 49 i Helsingborg och erbjuder omstoppning och omklädsel av möbler, gardinuppsättning och flaggdekoration samt nytillverkning av möbler. Försäljning av antikviteter.
Mer information: 070-378 57 68.

Flaggfabriken Kronan
Vi producerar och marknadsför reklamflaggor, vepor, banderoller, beach-flaggor, roll-up, pop-up tält för event, pop-up mässväggar, solparasoller, standar, bordsflaggor, fanor, örlogsflaggor, nationsflaggor, vimplar och andra flaggprodukter.
2004 introducerade vi glasfiberflaggstänger med det egna varumärket Flaggfabriken Kronan. Flaggstången är dokumenterat uthållig med ett kraftigt fäste och sannolikt den snyggaste finishen på marknaden.
Läs mer: Flaggfabriken Kronan

City Digitaltryck
Vi kan tillgodose de flesta önskemål inom området – från visitkort till vepor.
Det är praktiskt och bekvämt att ha allt samlat hos oss. Välkommen!
Läs mer: City Digitaltryck

Restaurang Venezia
Restaurang Venezia har indiska ägare och är en restaurang som prisar den goda maten högt. Man har i sin restaurang såväl pizzeria som ett stort utbud av Á la carte, bland annat kötträtter, fiskrätter och indiska rätter. I samarbete med Ödåkra Tennisklubb har pizzan Happy Pizza tagits fram. Detta är klubbens maskot Happy´s favoriträtt och är en pizza som innehåller tomat, mozzarella, kebabkött och bearnaisesås, väl värt att testa.

Restaurang Venezia bistår även med matförsäljningen under klubbens utomhusturnering Happy Sprint. Försäljningen kommer både att vara på plats vid sporthallen men även i restaurangens butik som du enkelt finner i centrala Ödåkra på Centralgatan 10. Restaurangens öppettider är måndag – torsdag 16-22, fredag – lördag 16-23 och söndag 15-22.
Läs mer: Restaurang Venezia

Ödåkra Utaplantor AB
Plantskolan startade 1961 som Ödåkra Plantskola. Då fanns det en betydande växtodling här förutom försäljning av växter till trädgårdsanläggare, kommuner och privatpersoner. Numera är odlingen avvecklad. Ödåkra Uteplantor AB är en riktig genuin trädgårdsbutik med kunnig personal. Hos Ödåkra Uteplantor Ab får du alltid goda råd antingen det gäller val av växter, anläggning av gräsmatta, plantering eller beskärning. Ödåkra Uteplantor AB erbjuder ett brett sortiment av växter med hög kvalitet.

Läs mer: Ödåkra Uteplantor AB

Nordisk Tältbutik AB
Nordisk Tältbutik AB säljer partytält, och lagertält för alla fester/evenemang som skrev utomhus och förvaringsbehov till bilar, båtar, byggmaterial, husbilar och liknande.
Snabbtält finns i flera färger och storlekar med möjlighet att få reklamtryck på. Perfekt till bland annat marknadsstånd, profilering och racing.

Önskar du köpa partytält till uthyrning eller professionellt användande kan Nordisk Tältbutik AB skräddarsy det du behöver. Se våra topptält som inspiration.
Nytt för säsongen är stilrena paviljonger som är snabba att sätta upp med en stadig stomme, perfekt till tex. catering.
Hos Nordisk Tältbutik AB hittar du ett brett sortiment av tält i olika storlekar.
Alla produkter har marknadens högsta kvalitet och konkurrensstarka priser.
Läs mer: Nordisk Tältbutik AB

Luftkuddeland
Luftkuddeland är ett Helsingborgsföretag som har drivit luftkuddeverksamhet sedan 1999.
Man är ett av Sveriges största företag inom sitt område och man besöker ett flertal orter under skolloven så som Helsingborg, Höganäs, Borås, Höllviken, Gävle, Hudiksvall m.fl.
Luftkuddeland deltar i evenemang som Barnens dag/festival, Stadsfester, kickoffer, Smaka på Stockholm och en del TV-inspelningar med mera.
Läs mer:  Luftkuddeland

Choice Fastighetsförmedling
Standard bland fastighetsmäklare har länge varit att arbeta efter färdiga lösningar. En metod som appliceras på alla kunder, eller på sin höjd 3 färdiga ”paket” som någon annan har satt ihop. Vi på Choice vet att varje bostadsaffär är unik. Alla säljare har olika förutsättningar och önskemål.

Hos oss finns inga färdiga ”paket”, utan vi anpassar varje bostadsförsäljning efter just den bostadens behov och säljarens önskemål. Tillsammans med våra kunniga och erfarna mäklare så väljer du som säljare exakt hur din försäljning ska se ut – vilken marknadsföring du vill ha, vilka kringtjänster du vill ha m.m.
Detta innebär att du som säljare har full kontroll över allt som har med din försäljning att göra, inklusive hur mycket du vill betala i mäklararvode. Välkommen till Choice Fastighetsförmedling!
Läs mer: Choice Fastighetsförmedling

Scandic Helsingborg Nord
Hotell Scandic Helsingborg Nord ligger på Florettgatan 41, 5 km från Helsingborg centrum och är den perfekta basen när du vill utforska Helsingborg.
Hotellet har 237 rum och på Scandic Helsingborg Nord äter du vällagad mat i hotellrestaurang Berga Bistro och kan koppla av med en drink i hotellbaren. Hotellet erbjuder även gym, pool och bastun. Hos Scandic Helsingborg Nord hittar du även 12 flexibla mötes- och konferenslokaler för upp till 180 personer samt trådlöst internet.
Läs mer: Scandic Helsingborg Nord

Helsingborgs Varumärkesbyrå
Helsingborgs Varumärkesbyrå hjälper företag och organisationer att bygga framgångsrika varumärken och verksamheter. Byrån arbetar med alla typer av företag och varumärken men är extra duktiga på nystartade företag och konsumentföretag (B2C).
Mer info: Helsingborgs Varumärkesbyrå

NPP Photo Sweden AB
NPP Photo Sweden AB i Helsingborg vänder sig till företag (B2B) och gör produktioner inom både foto och film/video, såväl i sin egen välutrustade studio som ”on location”.

Inom fotografi är inriktningen främst inom mode, reklam, dokumentär, artist m.m. Uppdragen varierar ifrån endast foto till fullständiga produktioner med digital bearbetning, friläggning via blue screen/green screen, grafisk formgivning m.m. Inom Film/Videoproduktion varierar uppdragen mellan dokumentär, reklam, instruktionsfilmer, konserter m.m, med en eller flera kameror, från fullt HD-format till mindre internetapplikationer.

Driver du ett företag och är i behov av produktion inom foto eller film/video, tveka inte att kontakta NPP Photo Sweden AB.
Mer info: NPP Photo Sweden AB

Contractor Scandinavia
Contractor Scandinavia är en byggfirma….kommer snart

Restaurang Gastro
Hur beskriver jag Gastro? Enklast hade varit att visa dig här på plats. Gastro är ett brasserie, en bar, en restaurang och en festvåning – allt i ett. Inget sällskap är för litet, inget för stort. Ta kontakt med mig eller någon av mina kollegor för en personlig visning. Jag hälsar er välkomna till en oförglömlig smakupplevelse.

Ryds Glas
Vi erbjuder tjänster och produkter inom allt från uterum till inredningsglas. Våra produkter håller högsta kvalité och anpassas efter dina önskemål. Vi lagar stenskott och byter glas på alla bilar. Vi tar hand om din skadeanmälan och erbjuder gratis lånebil vid byte av vindruta.

Storbildsbolaget
Storbildsbolaget har jobbat med visuell kommunikation sedan 1993. Storbildsbolaget har en bred kunskap när det gäller utomhusreklam och bilder i stora format.

Storbildsbolaget är ett företag med ett personligt engagemang och som inte tummar på kvalitén. Hög kvalité och snabba leveranser är viktigt för Storbildsbolaget, lika så företagets miljöarbete. Hela tiden utvecklas nya tekniker och material framför allt inom miljöområdet. Storbildsbolaget ligger i framkant när det gäller miljö och modern teknik. Under flera år har Storbildsbolaget målmedvetet arbetat för en miljövänligare produktion. Storbildsbolaget strävar efter att kunna erbjuda fler material med minimal påverkan på miljö och som är förbränningsbara eller som kan materialåtervinnas. Storbildsbolaget är certifierade för både kvalité och miljö enligt ISO 9001 resp. 14001. Att ta hänsyn till vår miljö ser Storbildsbolaget som en naturlig del av verksamheten.

För mer info: Storbildsbolaget