Sponsorer

Ödåkra Utaplantor AB
Plantskolan startade 1961 som Ödåkra Plantskola. Då fanns det en betydande växtodling här förutom försäljning av växter till trädgårdsanläggare, kommuner och privatpersoner. Numera är odlingen avvecklad. Ödåkra Uteplantor AB är en riktig genuin trädgårdsbutik med kunnig personal. Hos Ödåkra Uteplantor Ab får du alltid goda råd antingen det gäller val av växter, anläggning av gräsmatta, plantering eller beskärning. Ödåkra Uteplantor AB erbjuder ett brett sortiment av växter med hög kvalitet.

Läs mer: Ödåkra Uteplantor AB

Nordisk Tältbutik AB
Nordisk Tältbutik AB säljer partytält, och lagertält för alla fester/evenemang som skrev utomhus och förvaringsbehov till bilar, båtar, byggmaterial, husbilar och liknande.
Snabbtält finns i flera färger och storlekar med möjlighet att få reklamtryck på. Perfekt till bland annat marknadsstånd, profilering och racing.

Önskar du köpa partytält till uthyrning eller professionellt användande kan Nordisk Tältbutik AB skräddarsy det du behöver. Se våra topptält som inspiration.
Nytt för säsongen är stilrena paviljonger som är snabba att sätta upp med en stadig stomme, perfekt till tex. catering.
Hos Nordisk Tältbutik AB hittar du ett brett sortiment av tält i olika storlekar.
Alla produkter har marknadens högsta kvalitet och konkurrensstarka priser.
Läs mer: Nordisk Tältbutik AB

Scandic Helsingborg Nord
Hotell Scandic Helsingborg Nord ligger på Florettgatan 41, 5 km från Helsingborg centrum och är den perfekta basen när du vill utforska Helsingborg.
Hotellet har 237 rum och på Scandic Helsingborg Nord äter du vällagad mat i hotellrestaurang Berga Bistro och kan koppla av med en drink i hotellbaren. Hotellet erbjuder även gym, pool och bastun. Hos Scandic Helsingborg Nord hittar du även 12 flexibla mötes- och konferenslokaler för upp till 180 personer samt trådlöst internet.
Läs mer: Scandic Helsingborg Nord

Contractor Scandinavia
Contractor Scandinavia är ett byggföretag med lång erfarenhet samt kunnig och engagerad personal. Vi sätter alltid kunden i fokus och hjälper dig från idé till färdigt resultat. Vi utför bland annat totaltrenoveringar samt måleri- och inredningsarbeten i hela Skåne.

För mer info: Contractor Scandinavia AB

Restaurang Gastro
Hur beskriver jag Gastro? Enklast hade varit att visa dig här på plats. Gastro är ett brasserie, en bar, en restaurang och en festvåning – allt i ett. Inget sällskap är för litet, inget för stort. Ta kontakt med mig eller någon av mina kollegor för en personlig visning. Jag hälsar er välkomna till en oförglömlig smakupplevelse.

Ryds Glas
Vi erbjuder tjänster och produkter inom allt från uterum till inredningsglas. Våra produkter håller högsta kvalité och anpassas efter dina önskemål. Vi lagar stenskott och byter glas på alla bilar. Vi tar hand om din skadeanmälan och erbjuder gratis lånebil vid byte av vindruta.

Storbildsbolaget
Storbildsbolaget har jobbat med visuell kommunikation sedan 1993. Storbildsbolaget har en bred kunskap när det gäller utomhusreklam och bilder i stora format.

Storbildsbolaget är ett företag med ett personligt engagemang och som inte tummar på kvalitén. Hög kvalité och snabba leveranser är viktigt för Storbildsbolaget, lika så företagets miljöarbete. Hela tiden utvecklas nya tekniker och material framför allt inom miljöområdet. Storbildsbolaget ligger i framkant när det gäller miljö och modern teknik. Under flera år har Storbildsbolaget målmedvetet arbetat för en miljövänligare produktion. Storbildsbolaget strävar efter att kunna erbjuda fler material med minimal påverkan på miljö och som är förbränningsbara eller som kan materialåtervinnas. Storbildsbolaget är certifierade för både kvalité och miljö enligt ISO 9001 resp. 14001. Att ta hänsyn till vår miljö ser Storbildsbolaget som en naturlig del av verksamheten.

För mer info: Storbildsbolaget